http://sek.suupohja.fi/ Yritysrekisterin logo Hakualue: 

Yleistä
Perushaku
Tarkka haku
Yritystietojen ylläpito
Liity rekisteriin
Tiedotteet
Linkkejä
Esittely
Ohjeet
  
  
  
  
    Yritysrekisterin esittely

Tervetuloa Suupohjan seudun yritysrekisteriin!

Suupohjan yritysrekisteriä ylläpitää kuntien omistama Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymä, SEK, joka palvelee monipuolisesti seudun yrityksiä niiden kehittämistarpeissa.

30 000 asukkaan Suupohjan seutu sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla. Seudun kuntia ovat Isojoki, Karijoki, Kauhajoen kaupunki ja Teuva. Keskimääräiset etäisyydet Seinäjoelle ja Vaasaan ovat 70 km.

Suupohjassa tunnetaan yli 2000 yrityksestään, jotka ovat keskittyneet pääasiassa logistiikka-, huonekalu- ja elintarviketeollisuuden aloille. Seudulla valmistetaankin 50% suomalaisista kodin huonekaluista ja elintarviketeollisuuden tarvitsemista prosessilaitteistoista.

Apua rekisteristä löytävät esimerkiksi alihankkijaa, kumppania tai kilpailijoita etsivät yritykset, samoin kuin vaikkapa tiettyjä tuotteita, palveluita tai työpaikkaa etsivä yksityinen ihminen.

Yritys voi itse päivittää tietonsa hankkimalla oman käyttäjätunnuksen, jolla pääsee käsiksi tietoihinsa tai ottamalla yhteyttä Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymään joko puhelimitse tai sähköpostitse.seklogo Suupohjan Elinkeinotoimen Kuntayhtymä
PL 112, 61801 Kauhajoki
ISOJOKI     |      KARIJOKI     |      KAUHAJOKI     |      KURIKKA     |      TEUVA